Novinky

Pátý ročník benefiční dražby beachvolejbalistů

04.12.2016

26. – 27. 11. 2016 se sešla česká beachvolejbalová komunita na tradiční akci z dílny aktuálních mistrů republiky, Martina Tichého a Jindřicha Weisse. Letošní dražba „Vyber si, vydraž si, zahraj si“ nejlepších hráček a hráčů přinesla nový rekord, vybralo se celkem 491 000 korun. Po pěti letech tak beachvolejbalisté získali pro charitu již přes 1 300 000 korun.

Na sobotní dražbu dorazilo přes tři sta příznivců plážového volejbalu. Během večera si zájemci postupně vydražili sedmnáct špičkových beachvolejbalistů. Za Ondřeje Perušiče, vítěze nedávného turnaje Evropského poháru, zaplatila zájemkyně 72 tisíc. Cena za Jindřicha Weisse se vyšplhala ještě o tisíc korun výš, čímž byl stanoven nový rekord. Mezi dalšími vydraženými nechyběla Šárka Nakládalová, David Schweiner, Jan Dumek nebo třeba finské reprezentantky Ida Sinisalo a Niina Athiainen. S nimi pak dražitelé v neděli sehráli turnaj smíšených dvojic v Beachklubu Pankrác. V něm zvítězili Robert Kufa s Kateřinou Holečkovou. Ve finále zdolali Davida Schweinera a Simonu Haluzovou.

 

Anabell získává z dražby celkem 122 500 korun, které poslouží k provozu Telefonické krizové pomoci a Internetového poradenství pro klienty s poruchami příjmu potravy v roce 2017. Děkujeme!

 


 Zpět na seznam novinek 

Centrum Anabell

Centrum Anabell pomáhá

Pomoc a podpora osobám s poruchami
příjmu potravy... a nejen jim!

 

 

BĚHÁM PRO ANABELL

Běhám pro Anabell

Dárcovské stránky

Více
VZDĚLÁVÁNÍ ANABELL

Vzdělávání Anabell

Vzdělávací agentura EDU-ANABELL

Více
ANABELL - O NÁS

Anabell – o nás

Kdo jsme a co děláme

Více
Publikace ke stažení

Knihovna Anabell

Materiály z naší produkce

Více
© 2002 - 2024 | Centrum Anabell, z. ú.