Novinky

Kurz dobré nálady

29.02.2016

Upoutávka na novou knihu

V závěrečném shrnutí najdeme taková doporučení jako například: Ne všechny rady, zákazy nebo příkazy z dětství musí být pro můj život užitečné nebo Při prospěšné práci pro druhé nebudu tolik soustředěn na sebe či K lepší náladě mi může pomoci, když obnovím některé ze svých dřívějších zájmů ….

PhDr. Michaela Peterková je psycholožka se soukromou psychodiagnostickou, poradenskou a hypnoterapeutickou praxí a ve své nové knize, která vychází v nakladatelství Portál, nabízí 14denní knižní kurz dobré nálady. Autorka, jak je již tradicí, odlehčenou formou přináší poznatky z vlastní terapeutické praxe, vyzývá čtenáře k práci na sobě a poskytuje mu k tomu vhodné postupy, tipy a podněty. Kurz je rozdělen do 14 částí, „DNŮ“, které směřují čtenáře k hlubšímu sebepoznání, poskytují mu cenné informace a dávají mu příležitost osvojit si postupy ke zvládání emočních výkyvů, nalezení a udržování citové rovnováhy.

 

 

Knihu rádi doporučujeme a děkujeme nakladatelství Portál za předání jednoho výtisku do naší knihovny. Kurz dobré nálady si můžete objednat na těchto stránkách: http://obchod.portal.cz/kurz-dobre-nalady/.


 Zpět na seznam novinek 

Centrum Anabell

Centrum Anabell pomáhá

Pomoc a podpora osobám s poruchami
příjmu potravy... a nejen jim!

 

 

BĚHÁM PRO ANABELL

Běhám pro Anabell

Dárcovské stránky

Více
VZDĚLÁVÁNÍ ANABELL

Vzdělávání Anabell

Vzdělávací agentura EDU-ANABELL

Více
ANABELL - O NÁS

Anabell – o nás

Kdo jsme a co děláme

Více
Publikace ke stažení

Knihovna Anabell

Materiály z naší produkce

Více
© 2002 - 2024 | Centrum Anabell, z. ú.